Bir kadının yumurtalıklarının kalitesi ortalama 35 yaşından sonra önemli ölçüde azalır. Yumurta donasyonu, doğal olarak üreyemeyen kadınlara kendi fiziksel özelliklerine benzer, kan …
Hangi Durumlarda Tandem Tedavisi Seçilmelidir? Tandem Tedavisi daha önce çok sayıda başarısız tüp bebek denemesi olan ve kendi yumurtalarına son kez şans …
Sperm Donasyonu Nedir? Sperm donasyonu veya sperm nakli kendi sperm hücreleriyle gebe kalamayacak (Azospermik hastalarda) veya gebe kalması sağlık yönünden riskli (genetik …
Tüp bebek tedavisinde başarılı bir sonuç elde etmek için hem yumurta hem de sperm hücresinin varlığı gereklidir. Herhangi bir sebebe bağlı yumurta …
Cinsiyet Seçimi Nedir? Cinsiyet belirleme veya cinsiyet tayini olarak da bilinen cinsiyet seçimi işlemi, ebeveynlerin bebeklerinin cinsiyetini seçmelerine izin veren tıbbi bir …
Taşıyıcı Annelik Nedir? Taşıyıcı annelik, doğurganlık konusunda güçlük yaşayan çiftlerin biyolojik yollardan anne baba olmasına olanak tanıyan, üreme tıbbında gerçekleştirilmiş çığır açıcı …
Yumurta dondurma konusunu merak ediyorsanız ve araştırmaya başladıysanız yumurta dondurma hakkında tüm detayları sizin için hazırladık. Hamilelikle ilgili kafa karışıklığınız olabilir, şimdiki …
Yumurta Donör Kriterleri Yumurta bağışı veya yumurta donörü olmak için daha önce doğum yapmış veya kürtaj olmuş doğurgan, 20-30 yaşlarında genç, normal …
Embriyo Dondurma Nedir? Tüp bebek tedavilerinde embriyo transfer işlemi sonrasında arda kalan iyi kalitedeki embriyolar olası başarısızlık durumu veya doğacak bebeğe ileride …
Spermiyogram sonucunda hiç sperm hücresinin olmadığı tespit edilen (Azospermik) kişilerde TESA – TESE – Mikro TESE işlemi ile testisten sperm hücresi aranabilmektedir. …
Tüp Bebek tedavilerinde çoğul embriyo transferi sonucu oluşan üçüz veya dördüz gebeliklerde anne ve bebeklerin sağlıklı geleceği açısından fetal redüksiyon tekniği uygulanarak …